Klant beoordelingen

Wij gebruiken de door u verstrekte gegevens uitsluitend voor een reactie op uw bericht.
Of   Annuleren

  • Albert zondag 6 mei 2018

    Ruim een maand geleden een Audi A3 Sportback gekocht.
    Ervaring bij aankomst prima. Goede uitleg ruimte voor een proefrit.
    Aflevering auto. Uitstekend dit kon zelf in de avond uren.
    Auto zelf prima tot op heden geen problemen en precies gekocht wat ik had verwacht.
    Prima bedrijf super auto een dikke 10 ga zo door!
  • T van Empelen zondag 25 maart 2018

    Vriendelijk ontvangen, Goede uitleg over de auto en afhandeling.
    Wij gaan met vertrouwen verder met onze aankoop. (seat leon)

  • Kabiri vrijdag 21 juli 2017

    Goed bedrijf om er een auto te kopen!
    Drie weken geleden een Seat Ibiza gekocht.
    Ondanks een onverwachte reparatie die je van tevoren niet kunt voorzien heeft de bedrijfsleider goede nazorg geboden in de vorm van een flinke tegemoetkoming in de gemaakte kosten. Een goed gevoel over gehouden aan dit bedrijf.

    Kabiri
  • Roy nijssink dinsdag 6 juni 2017

    Nogmaals bedankt voor de seat! Hij rijdt inderdaad erg zuinig en de dropjes zijn heerlijk!!

    Erg vriendelijk bedrijf en een aanbeveling waard!

    Groeten Roy Nijssink
  • Frank van der Hoof dinsdag 29 november 2016

    Op korte termijn een afspraak kunnen maken, nette ontvangst en er wordt voldoende tijd genomen. De auto's staan er netjes bij en zijn goed te bekijken.
    De seat is meer dan netjes afgeleverd.
  • Bartheld JBFleming zaterdag 17 september 2016

    - Prettige manier van onderhandelen.
    - Fijne omgang en zeer eenvoudig in zijn rol.
    - Zeer flexibele houding in het verzetten van afspraken.
    - Hij begeleidt Je duidelijk naar Je volgende auto.
    - Biedt Je alle mogelijkheden aan hoe inclusief Je de auto mee wil nemen.
    - Klanttevredenheid lijkt (zoals het hoort) het meeste waarde te hebben.
  • Marinus paarlberg dinsdag 19 juli 2016

    Super service! Onverwacht moest ik mijn auto eerder hebben dan gepland. Men heeft hard gewerkt om de APK en de kleine beurt binnen het tijdsbestek uit te voeren! Erg fijn!
  • Theo Dettingmeijer dinsdag 17 mei 2016

    Prima bedrijf. Goede auto gekocht en ook na de koop is de eigenaar bereikbaar. Gebleken betrouwbaar en aan te bevelen als plek om je auto te kopen. Twee weken geleden
  • Maartje Van Leuveren dinsdag 10 mei 2016

    Goed dynamisch bedrijf, mooie auto gekocht, voor een eerlijke prijs. Goede service, en makkelijk contact te leggen met de eigenaar.
    4 weken geleden
  • Rense 112 zondag 1 mei 2016

    Goed bedrijf, wij hebben er een Opel Zafira gekocht vorige week. Nu bleek na de koop dat de distributieriem aan vervanging toe was. Wij dus naar de garage waar we klant zijn, in onze woonplaats. We hebben een telefoontje gepleegd met dit bedrijf over het hoe en wat van de reparatie. De zelfde dag nog stond er een bedrag op onze rekening gestort. En ook wat sms contact betreft goede ervaring snelle reactie. Bedankt daarvoor. echt een top bedrijf die z'n afspraken nakomt. Wij zijn erg te spreken over handelshuis Oudshoorn.
  • Erwin Kwant maandag 21 december 2015

    Goede service, ga zo door! En bedankt voor de mooie Passat.
    21 december 2015
  • Anoniem woensdag 21 oktober 2015

    Prima service, Bij thuiskomst bleek er een storing aanwezig te zijn. Dit mochten we laten repareren bij onze eigen garage en de rekening konden we opsturen. Netjes opgelost.
    21 oktober 2015